وبلاگ

توضیح وبلاگ من

پیش بینی پلاسمای خورشیدی و بررسی اثرات آن

 
تاریخ: 04-12-99
نویسنده: فاطمه کرمانی

 

از آنجا که پدیده های هوای فضا در داخل کشور و حتی در محافل علمی نسبتاً ناآشنا می باشند، فصل اول به شرح مختصری از این پدیده ها اختصاص داده شده است. همچنین در این فصل شاخص های مختلف پدیده های هوای فضا بطور مختصر توضیح داده شده است. فصل دوم تشریح مختصری از عملکرد سیستم قدرت و اجزای آن اثرات زیان آور طوفانهای ژئومغناطیس را مورد بررسی قرار داده است. در این فصل شاخص KP به عنوان معیاری در سیستم های هوشمند قدرت انتخاب شده است. فصل سوم پیش بینی شاخص KP به روشهای مختلف، شبکه های عصبی، روش فازی – عصبی و روش LOLIMOT مورد بررسی قرار گرفته است. و بالاخره فصل چهارم شامل خلاصه ای از دستاوردها، مقایسه نتایج پیش بینی و هشدار، و پیشنهاد برای ادامه کار است.

 

دانلود مقالات

 

فصل اول: کلیات
1-1) هدف
1-1-1) پلاسما چیست؟
همه اجسام را می توان به سه گروه جامد، مایع و گاز گروه بندی کرد. اما ماده داخل یک لامپ فلورسنت یا چراغ نئون، و شفق کاملاً با سه گروه ذکر شده متفاوت می باشد. هر یک از این موارد پلاسما می باشند (گاز یونیزه شده).
اغلب گفته م یشود که ٩٩% ماده موجود در طبیعت در حالت پلاسماست، یعنی به شکل گاز الکتریسیته داری که اتم هایش به یونهای مثبت و الکترونهای منفی تجزیه شده باشد. این تخمین هر چند ممکن است خیلی دقیق نباشد ولی تخمین معقولی است از این واقعیت که درون ستارگان و جو آنها، ابرهای گازی و اغلب هیدرژن فضای بین ستارگان به صورت پلاسما هستند. در نزدیکی خود ما، وقتی جو زمین را ترک کنیم بلافاصله با پلاسمایی مواجه می شویم که شامل کمربندهای تشعشعی و ان آلن و باد خورشیدی است. به نظر چنین میرسد که ما در یک درصدی از عالم زندگی می کنیم که در آن پلاسما به طور طبیعی یافت نمی شود. علت این امر را می توان از معادله ساها که میزان یونش یک گاز را در حال تعادل حرارتی نشان می دهد دریافت.


فرم در حال بارگذاری ...

« طراحی و بهینه سازی کوپلر حلقوی میکرواستریپتغذیه و کنترل ماشین های القایی توسط مبدل های ماتریسی »
 
مداحی های محرم