رضایت شغلی در حقیقت یک زمینه عاطفی ،روانی و احساسی است که فرد در درون خود نسبت به کاری که پذیرفته است و موجب انجام وظیفه بهتر او می شود ودادن طرح ها و ارائه ابتکارات و استفاده از خلاقیت نیز درافزایش کارایی یک سازمان آموزشی با رضایت شغلی فرد ارتباط دارد.
شغل هر فرد باید تامین کننده قسمت عمده ای از نیاز های مادی روانی و اجتماعی او باشد اما برخی ازانسان ها به علت مشکلات اقتصادی ،ضعف مدیریت ، عدم برنامه ریزی صحیح و بویژه توجه نکردن به لزوم ارضا نیاز های اساسی دچار احساس نارضایتی شغلی شده اند.
با بر تحقیقات انجام شده در این زمینه می توان عوامل حقوقی و مزایای سازمانی ، امکانات رفاهی ، وجود امکانات لازم برای رشد و پیشرفت کارکنان ، وجود امکان ترقی و پیشرفت شغلی ، احساس امنیت شغلی ، وجود قوانین مقررات مدون ، ارتباط سازمانی ، داشتن اطلاعات تخصصی در افزایش سطح انگیزش و رضایت کارکنان را نام برد.
رشد و شکوفایی در هر سازمان مرهون چگونگی استفاده بهینه از توانایی های جسمی ذهنی و روانی افراد شاغل در آن می باشد. سازمان هایی که کارکنان آن دارای رضایت شعلی هستند و در مقابل مسئولیت های شغلی احساس تعهد بیشتری دارند از لحاظ بهره وری کارایی و افزایش تولید نیز در سطح بالایی قراردارند. زیرا رضایت شغلی که نوعی احساس مثبت فرد نسبت به شغلش می باشد زاییده عواملی نظیر شرایط محیط کار ، روابط حاکم برمحیط کار، نظام سازمانی شغل و تاثیر عوامل فرهنگی است لذت می توان نتیجه گرفت که رضایت شغلی احساس روانی است که از عوامل اجتماعی نیز متاثر می شود.
متن کامل را می توانید دانلود نمائید
چون فقط تکه هایی از متن پایان نامه در این صفحه درج شده (به طور نمونه)
ولی در فایل دانلودی متن کامل پایان نامه
با فرمت ورد word که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند
موجود است
فرم در حال بارگذاری ...